Ajankohtaista

Palautteet

Tässä palautteita asiakkailtani. Lämmin kiitos kaikille upeille asiakkailleni vuosien varrelta <3.


”Valmentajana otat monella tavoin huomioon yksilön. Minkälainen elämäntilanne on, arki, tavoitteet ja kuinka nämä pysyisi tasapainossa. Olet hyvä kuulostelemaan ja kuuntelemaan. Olet kiinnostunut miten treeni on mennyt, mitä fiiliksiä, mitä tuntemuksia. Olet läsnä. Olet helposti lähestyttävä”
-Liisa M.


”Sinä olet lempeä ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kuunteleva valmentaja. Sinä olet myös luotettava, siis että luotan siihen että sinä haluat valmennusta juuri minun parhaakseni. Teet tätä ihminen edellä ja huolehdit, että kokonaispaketti pysyy kasassa. Et ole piiskuri, vaan aika lempeästi, mutta hyvin perustellen ohjaat oikeaan suuntaan jos menee treenit vikaan. Iloinen, positiivinen ja ammattitaitoinen <3”
-Jenni


”Osaat perustella hyvin mitä tehdään ja milloin ja miksi. Tämä auttaa sitoutumaan treeneihin ja tekemään ”töitä” pitkäjänteisesti. Annat palautetta, kannustat ja haastat myös sopivasti. Treeniohjelmat on monipuolisia ja harkittuja. Olen löytänyt ihan uusienkin lajien pariin. Treenien lisäksi sinulla on kullanarvoisia neuvoja mm. ravintoasioihin, lepoon, kehonhuoltoon. Ammattimainen ote johon voi luottaa <3 Ihana valmentaja!”
-Liisa R.

”Olen uskonut tietäväni treenaamisesta kaiken tietämisen arvoisen, mutta kunto ei ole silti oikein kasvanut eikä paino laskenut. Riikka on tuonut tekemiseen todella paljon järjestelmällisyyttä, eikä treenaaminen ole enää samoilla, usein liian kovilla sykkeillä junnaamista. Riikka ottaa myös todella hyvin huomioon kokonaistilanteen ohjelmissa ja tekemiseen tulee koko ajan uutta sopivina annoksina. Ja mikä tärkeintä, Riikka on oikeasti tekemisissä todella hyvin läsnä siitäkin huolimatta, että olemme toimineet täysin etänä.” -Tuomas

Lisää palautteita voit lukea:


Polkujuoksutreeneissä saadaan ainakin sosiaalista hyvinvointia!