Riikka Tulppo Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisia, liikunnallisia ja henkisen kasvun työhyvinvointipalveluita yrityksille, järjestöille ja ryhmille. Tässä muutama esimerkki työpajoista, mitä tarjoan.

Työssä viihtyvä ja jaksava työntekijä on kultaakin kalliimpi <3

 • Metsäjooga
  Työhyvinvointia luonnosta. Metsässäolo palauttaa ja pysäyttää kiireisenkin mielen. Metsäjooga sisältää helppoja liikkeitä, omaan kehoon, aisteihin ja hengitykseen keskittymistä. Rauhoittava ja energisoiva tuokio. Sopii esim. työhyvinvointipäivän alkuun tai säännölliseksi yrityksen hyvinvointipaketiksi. 180€/h (+alv) + matkakulut.
 • Polkujuoksu
  Työhyvinvointia luonnon keskeltä. Luontoliikunta virkistää ja palauttaa. Polkujuoksu on elämyksellistä ja energisoivaa. Polkujuoksutunti voidaan suunnitella ryhmän toiveiden mukaan. 180€/h (+alv) + matkakulut TAI 270€/90min (+alv) + matkakulut.
 • Stressin selättäminen -työpaja
  Oman hyvinvoinnin kasvattaminen lisää hyvinvointia myös ryhmässä. Tässä työpajassa hyödynnetään ratkaisukeskeistä valmennusta. Osallistujien aktiivisen osallistumisen ja ryhmäkeskustelujen avulla haemme muutosta ajatuksiin ja toimintoihin. 850€/2h (+alv) + matkakulut.
 • Huomaa hyvä -työpaja
  Positiivisen ajattelun lisääminen yksilötasolla ja ryhmässä rakentaa unelmatiimiä. Tässä työpajassa hyödynnetään ratkaisukeskeistä valmennusta. Osallistujien aktiivisen osallistumisen ja ryhmäkeskustelujen avulla haemme muutosta ajatuksiin ja toimintoihin. 850€/2h (+alv) + matkakulut.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmälle sopiva liikuntatuokio tai henkistä kasvua tukeva mentaalivalmennus.

Työhyvinvointiin sopiva metsäjooga rauhoittaa mielen ja kehon.

(c) Riikka Tulppo Hyvinvointipalvelut – Valmentaja, polkujuoksu, leirit, työhyvinvointi