Valmennukset

Polkujuoksuvalmennus

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla harjoittelusi voidaan yksilöidä juuri sinun taustasi, tarpeidesi, toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Teen yksilövalmennusta erityisesti kestävyyslajien harrastajille – juoksu, polkujuoksu, hiihto. Minulla itsellä on myös kilpaurheilukokemusta polkujuoksusta, juoksusta ja hiihdosta.

Miksi juuri sinun kanattaa lähteä polkujuoksuvalmennukseeni?

Valmentajana katson treenaamista kokonaisuutena eli otan huomioon arjen muutkin palaset (työ, perhe, parisuhde jne.). Kokonaiskuormituksen seuraaminen on tärkeää. Opetan sinua oman kehon kuunteluun, sillä tässä hektisessä maailmassa mennään usein kuormituksen puolelle ja treeni ei kehitä, jos väännetään väkisellä ohjelman mukaan. Sinä olet kehosi paras asiantuntija, valmentaja usein lisäjärki. Valmentaja näkee kokonaisuuden, Sinä keskityt yhteen treeniin. Yhdessä olemme enemmän. Valmennuksen avulla sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä ja miten asioita tekisit, jotta pääsisit tavoitteeseesi. Saat ohjeita, tukea ja kannustusta oikeaan suuntaan.

Henkilökohtainen polkujuoksuvalmennusohjelma sisältää yksilöllisesti räätälöidyn harjoitusohjelman, viikoittaisen palautteen, yhteydenpitomahdollisuus watsapp/puhelin/sähköposti.

Otathan yhteyttä, niin lähdetään kulkemaan yhdessä kohti sinun unelmaasi polkujuoksijana.

Hinta: 148€/4vkoa

Polkujuoksuvalmennuksessa kuljetaan yhdessä kohti Sinun Unelmia!

”Valmentajana otat monella tavoin huomioon yksilön. Minkälainen elämäntilanne on, arki, tavoitteet ja kuinka nämä pysyisi tasapainossa. Olet hyvä kuulostelemaan ja kuuntelemaan. Olet kiinnostunut miten treeni on mennyt, mitä fiiliksiä, mitä tuntemuksia. Olet läsnä. Olet helposti lähestyttävä”
-Liisa

”Osaat perustella hyvin mitä tehdään ja milloin ja miksi. Tämä auttaa sitoutumaan treeneihin ja tekemään ”töitä” pitkäjänteisesti. Annat palautetta, kannustat ja haastat myös sopivasti. Treeniohjelmat on monipuolisia ja harkittuja. Olen löytänyt ihan uusienkin lajien pariin. Treenien lisäksi sinulla on kullanarvoisia neuvoja mm. ravintoasioihin, lepoon, kehonhuoltoon. Ammattimainen ote johon voi luottaa <3 Ihana valmentaja!”
-Liisa

”Sinä olet lempeä ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kuunteleva valmentaja. Sinä olet myös luotettava, siis että luotan siihen että sinä haluat valmennusta juuri minun parhaakseni. Teet tätä ihminen edellä ja huolehdit, että kokonaispaketti pysyy kasassa. Et ole piiskuri, vaan aika lempeästi, mutta hyvin perustellen ohjaat oikeaan suuntaan jos menee treenit vikaan. Iloinen, positiivinen ja ammattitaitoinen <3”
-Jenni