Henkilökohtaisen valmennuksen avulla harjoittelusi voidaan yksilöidä juuri sinun taustasi, tarpeidesi, toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Teen yksilövalmennusta erityisesti kestävyyslajien harrastajille – juoksu, polkujuoksu, hiihto, suunnistus. Otathan yhteyttä, niin lähdetään kulkemaan yhdessä kohti sinun unelmaasi.

Miksi juuri sinun kanattaa lähteä valmennukseeni?

Kuljen ilolla matkaa kanssasi kohti tavoitteitasi. Yhdessä olemme enemmän. Valmennuksen avulla sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä ja miten asioita tekisit, jotta pääsisit tavoitteeseesi. Saat ohjeita, tukea ja kannustusta oikeaan suuntaan.

 • Porrastreenit
  Kausittain toteutuva kurssi Kempeleen Köykkyrissä. Lue lisää…
 • Henkilökohtainen valmennus
  Pesonal Trainer. Henkilökohtainen valmennusohjelma sisältää. Lue lisää. . .
 • Polkujuoksukurssit
  Säännöllisesti syksyisin ja keväisin pyörivä polkujuoksukurssi. Lue lisää. . .
 • Ravintovalmennus
  Ravintovalmennus sisältää mm. alkukartoituksen ravintopäiväkirjan avulla. Lue lisää. . .
 • Lihaskunto-ohjelma
  Lihaskuntoharjoitteluohjelma on tavoitteidesi mukaan suunniteltu. Lue lisää. . .
 • XC-Party valmennukset
  Teen valmennuksia myös XC Partyn kautta. Olen mm. mukana leireillä …

Palautteita valmennuksista:

”Valmentajana otat monella tavoin huomioon yksilön. Minkälainen elämäntilanne on, arki, tavoitteet ja kuinka nämä pysyisi tasapainossa. Olet hyvä kuulostelemaan ja kuuntelemaan. Olet kiinnostunut miten treeni on mennyt, mitä fiiliksiä, mitä tuntemuksia. Olet läsnä. Olet helposti lähestyttävä”
-Liisa

”Osaat perustella hyvin mitä tehdään ja milloin ja miksi. Tämä auttaa sitoutumaan treeneihin ja tekemään ”töitä” pitkäjänteisesti. Annat palautetta, kannustat ja haastat myös sopivasti. Treeniohjelmat on monipuolisia ja harkittuja. Olen löytänyt ihan uusienkin lajien pariin. Treenien lisäksi sinulla on kullanarvoisia neuvoja mm. ravintoasioihin, lepoon, kehonhuoltoon. Ammattimainen ote johon voi luottaa <3 Ihana valmentaja!”
-Liisa

”Sinä olet lempeä ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kuunteleva valmentaja. Sinä olet myös luotettava, siis että luotan siihen että sinä haluat valmennusta juuri minun parhaakseni. Teet tätä ihminen edellä ja huolehdit, että kokonaispaketti pysyy kasassa. Et ole piiskuri, vaan aika lempeästi, mutta hyvin perustellen ohjaat oikeaan suuntaan jos menee treenit vikaan. Iloinen, positiivinen ja ammattitaitoinen <3”
-Jenni

(c) Riikka Tulppo Hyvinvointipalvelut – Personal trainer, valmentaja, polkujuoksu, leirit